Laiklikten, demokrasiden ve sosyal adaletten asla vazgeçmeyeceğiz
CHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Gamze Özden: "Laiklikten, demokrasiden ve sosyal adaletten asla vazgeçmeyeceğiz" Dedi

CHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Gamze Özden: "Laiklikten, demokrasiden ve sosyal adaletten asla vazgeçmeyeceğiz"
CHP'li Gamze Özden: Dini inanç ile ideolojik duruş birbirinden farklıdır. İnançlar kişiseldir; ancak sosyal demokrasi, laiklik, eşitlik ve adalet ortak yaşamın temel değerleridir.

Sosyal demokrat, çağdaş, Atatürkçü ve ilkeli bir kadın olarak; Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik Cumhuriyetin ve onun emaneti olan Cumhuriyet Halk Partisi çatısı altında görev yapmaktan onur duyuyorum.
Kadınların özgürce yaşayabildiği, haklarını sonuna kadar savunabildiği; hiçbir çocuğun yatağa aç girmediği, yoksulluğun sona erdiği, emeğin değer gördüğü, refahın ve huzurun hâkim olduğu bir Türkiye için mücadele etmeye devam edeceğiz.
CHP Malatya İl Başkan Yardımcısı Gamze Özden: Cumhuriyetin aydınlık değerlerinden, laiklikten, demokrasiden ve sosyal adaletten asla vazgeçmeyeceğiz.








