Drejanlı İş Adamları Her Konuda Birlikte Hareket Etme Kararı Aldı

Drejan Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (DEYDER), Drejanlı iş insanlarının birlik, dayanışma ve ortak akıl ile daha güçlü yarınlara ulaşması için beraber hareket etme kararı alındı.

Gündem Yayın: 22 Ağustos 2026 - Cumartesi - Güncelleme: 22.08.2026 10:30:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
465 okunma
Google News

Drejanlı İş Adamları Her Konuda Birlikte Hareket Etme Kararı Aldı

Drejan Eğitim ve Yardımlaşma Derneği (DEYDER) Başkanı Mustafa Özdoğan’ın öncülüğünde düzenlenen Drejanlı İş Adamları İstişare Toplantısı, dün akşam gerçekleştirildi.


Toplantıya çok sayıda iş insanı katıldı. Dernek Başkanı Mustafa Özdoğan’ın ev sahipliğinde yapılan istişarede, Drejanlı iş insanlarının birlik, dayanışma ve ortak akıl ile daha güçlü yarınlara ulaşması için beraber hareket etme kararı alındı.
Katılımcılar, ekonomik ve sosyal alanda iş birliğini güçlendirecek adımların atılması konusunda görüş birliğine vardı. Toplantıda, bölge kalkınmasına katkı sağlayacak projelerin hayata geçirilmesi ve iş dünyasının ortak sorunlarına çözüm üretilmesi için koordinasyonun artırılması kararlaştırıldı.


DEYDER Başkanı Mustafa Özdoğan, toplantı sonrası yaptığı açıklamada, “Drejanlı iş insanlarımızın birlik ve dayanışma içinde hareket etmesi, hem derneğimizin hem de bölgemizin geleceği için büyük önem taşıyor. Ortak akılla atacağımız adımlarla daha güçlü bir yapı oluşturacağız” dedi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.