20 Mayıs Salı Günü Banazı, Horata ve Konak'ta Sular Kesilecek

MASKİ 20 Mayıs 2025 Salı Günü Yeşilyurt'a Bağlı Banazı, Horata ve Konak Mahallelerinde 08.00 ile 24.00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Yaşanacak.

Gündem Yayın: 20 May 2025 - Tuesday - Güncelleme: 20.05.2025 14:44:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
30 okunma
Google News

MASKİ, sabah 08.00 ile gece 24.00 saatleri arasında planlı su kesintisi yapılacağını duyurdu.

MASKİ 20 Mayıs 2025 Salı Günü Yeşilyurt'a Bağlı Banazı, Horata ve Konak Mahallelerinde 08.00 ile 24.00 Saatleri Arasında Su Kesintisi Yaşanacak.

 

MASKİ ( Malatya Su ve Kanalizasyon İdaresi), 20 Mayıs 2025 Salı günü Yeşilyurt ilçesinde belirli mahallelerde planlı su kesintisi yapılacağını duyurdu. Kurumdan yapılan açıklamaya göre, Banazı, Horata ve Konak mahallelerinde 08.00 ile 24.00 saatleri arasında su kesintisi yaşanacak.

 

Kesintinin nedeni olarak, 2 adet 150 mm çapındaki duktil boruda körleme ve deplase çalışması yapılacağı bildirildi. MASKİ yetkilileri, çalışmaların planlı ve kontrollü bir şekilde yürütüleceğini belirterek vatandaşların önlem alması gerektiğini hatırlattı.

 

MASKİ’den yapılan açıklamada, “Abonelerimizin dikkatine! Belirtilen mahallelerde 20 Mayıs Salı günü 08.00 ile 24.00 saatleri arasında su kesintisi uygulanacaktır. Vatandaşlarımızın gerekli tedbirleri almalarını önemle rica ederiz.” ifadelerine yer verildi.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.