Malatya İş İnsanları Platformu’ndan Siyaset Okulu Programına Destek

Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, Ülke Meselelerine Duyarlı, Bilinçli ve Sorumluluk Sahibi Gençlik Yetiştirmeliyiz.

Gündem Yayın: 27 Nisan 2026 - Pazartesi - Güncelleme: 27.04.2026 12:11:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
21 okunma
Google News

Malatya  İş İnsanları Platformu’ndan Siyaset Okulu Programına Destek

Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, MTTB tarafından düzenlenen Siyaset Okulu programını gençlerin bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesi açısından kıymetli bulduklarını söyledi.

 

Milli Türk Talebe Birliği tarafından düzenlenen Siyaset Okulu programı, İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi, protokol üyeleri ve gençlerin katılımıyla gerçekleştirildi.

 Ahmet Özköse,  Ülke Meselelerine Duyarlı, Bilinçli ve Sorumluluk Sahibi Gençlik Yetiştirmeliyiz

Programa katılan Malatya İş İnsanları Platformu Başkanı Ahmet Özköse, gençlerin ülke meselelerine duyarlı, bilinçli ve sorumluluk sahibi bireyler olarak yetişmesine katkı sunan çalışmaların önemine dikkat çekti.

 

Siyasetin ahlak, sorumluluk, kültür, örf ve adetler gözetilerek, millete hizmet bilinciyle ele alınması gerektiğini belirten Özköse, bu tür programların gençlere önemli bir vizyon kazandırdığını ifade etti.

 

MTTB tarafından düzenlenen Siyaset Okulu programına katılmaktan memnuniyet duyduğunu kaydeden Özköse, çalışmaların Anadolu’nun her köşesinde olduğu gibi Malatya’da da daha fazla gence ulaşmasını temenni etti.

 

Özköse, programa emek veren MTTB yönetimini tebrik ederek, gençlere ufuk açan bu tür faaliyetlerin artarak devam etmesini diledi.

İSTANBUL (MHA) 

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.