Malatya'da Uyuşturucu Satıcılarına Karşı Eş Zamanlı Operasyon Gerçekleştirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerce Yapılan Operasyonlarda Sentetik Ecza Hap, Kokain maddesi, Sentetik Kannabinoid maddesi,Skunk maddesi,Hassas Terazi ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirdi.

Asayiş Yayın: 18 Haziran 2025 - Çarşamba - Güncelleme: 18.06.2025 14:48:00
Editör -
Okuma Süresi: 2 dk.
34 okunma
Google News

İlimizde Uyuşturucu Satıcılarına Karşı Eş Zamanlı Operasyon Gerçekleştirildi

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne Bağlı Ekiplerce Yapılan Operasyonlarda Sentetik Ecza Hap,  Kokain maddesi, Sentetik Kannabinoid maddesi,Skunk maddesi,Hassas Terazi ve Ruhsatsız Tabanca Ele Geçirdi.

Olayla İlgili 9 şüpheli şahıs adli  makamlara teslim edildi.  

MALATYA VALİĞİ TARAFINDAN KONU  İLE İLGİLİ YAPILAN AÇIKLAMA ŞÖYLE; 

Malatya İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ile İstihbarat Şube Müdürlüğü tarafından koordineli olarak yürütülen çalışmalar kapsamında, torbacı olarak tabir edilen sokak satıcılarına yönelik operasyon gerçekleştirildi.


Projeli dosya kapsamında yaklaşık 3 ay süren teknik ve fiziki takip neticesinde delillendirmesi tamamlanan 9 şüpheli şahsa ait adreslere, 18 Haziran 2025 tarihinde eş zamanlı operasyon düzenlendi.


Operasyon kapsamında yapılan aramalarda;
3724 adet Sentetik Ecza Hap
13 gram Kokain maddesi
11,17 gram Sentetik Kannabinoid maddesi
8 gram Skunk maddesi
1 adet Hassas Terazi
2 adet Ruhsatsız Tabanca ele geçirilmiştir.


Yürütülen soruşturma kapsamında yakalanan 9 şüpheli şahıs, Türk Ceza Kanunu'nun 188. maddesi uyarınca
haklarında yasal işlem başlatılarak adli makamlara sevk edilecektir.  Uyuşturucu ile mücadelemiz kararlılıkla ve aralıksız bir şekilde devam edecektir.

#
Yorumlar (0)
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.